Uitslag wo-av competitie 4 december en einduitslag 2019

Beste boulers,

Gisteravond speelden we de laatste avond van de wo-av competitie 2019. Er waren meerdere kanshebbers voor de 1e plaats en dus een vermelding op ons bord in het clubhuis. Het ging er om spannen. De uitslag van gisteren 4 december en de einduitslag 2019 vind je hier onder. Jaime was de winnaar van van de laatste wo-av speelavond in 2019. Zelf kwam ik op de 2e plaats en Willem Zwang werd 3e. Nadat alle uitslagen opgeteld waren van het afgelopen jaar, mocht ik uiteindelijk zelf de beker voor de 1e plaats in het eindklassement in ontvangst nemen van Wil Boudewijn onze wedstrijdleidster.

Wil bedankt voor al je diensten in het afgelopen jaar. Vaak speelde je zelf niet mee, maar als het aantal spelers ongelukkig uit kwam was je altijd bereid om in te springen en mee te doen. Bedankt nogmaals!

Volgend jaar starten we op 8 januari weer met de wo-av competitie 2020. Vanuit de wedstrijdcommissie hopen we op een goede opkomst en doe ik ook een oproep aan alle leden die tot op heden niet meespeelden. Mensen, het is hartstikke leuk en gezellig. Dat je niet altijd wint geeft toch niks? Je leert er in ieder geval van en doet nieuwe contacten op. Dus…laat je zien op woensdagavond 8 januari!

Tot slot wens ik jullie allen namens de wedstrijdcommissie een fijne december maand toe; gezellige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2020!

Wedstrijdcommissie JBC Nieuwerkerk

Sieb Hulzenga