CORONA protocol

Mededeling van het Bestuur

CORONA PROTOCOL JBC Nieuwerkerk m.i.v. 03-11-2020 19:00 uur

Na de laatste persconferentie van de regering m.b.t. het Corona virus zijn wij genoodzaakt een aantal wijzigingen door te voeren.

Er is ons alles aan gelegen geweest trainingen en wedstrijden door te laten gaan, de kantine open te houden en bezoekers toe te laten op ons Sportpark. Allerlei maatregelen zijn genomen om het Corona virus buiten de deur te houden. De regionale ontwikkelingen zijn echter van dien aard dat de regering heeft moeten ingrijpen en maatregelen heeft genomen. Gelukkig behouden we wel de mogelijkheid om te kunnen blijven trainen en boulen.

Hoe spijtig wij dit ook vinden en hoe wij de impact voor ons vereniging ook vrezen, de verantwoordelijkheid ligt bij een ieder van ons.

Houd je a.u.b. aan de onderstaande condities:

• Houd je aan de verplichte looproutes.
  • Was thuis voor vertrek nog even je handen en ga nog even naar het toilet.
  • Heb je klachten? Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak? Blijf thuis en laat je testen.
  • Vermijd zoveel mogelijk de drukte.
  • Schud geen handen
  • Op het gehele sportpark geldt voor mensen ouder dan 18 jaar buiten de velden de 1,5 meter afstandsregel.
  • Op diverse interne locaties zullen er mogelijkheden zijn om je handen te desinfecteren.
  • Onze kantine is gesloten!

De toiletten kunnen gewoon gebruikt worden. Er mogen echter niet meer dan twee personen tegelijk de toiletgroep betreden. Houd hier rekening mee a.u.b.

Tevens worden de leden verzocht zich te registreren via je smart-phone of via het formulier dat aanwezig is in onze clubgebouw.  (voorbeelden bijgevoegd)

De naleving van deze condities is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Kunnen we hierbij op jou rekenen?

Namens Het Bestuur van JBC Nieuwerkerk

Rob Brökling,

UPDATE per 3 november 2020

Klik op de link voor het NJBB NOC-NSF verantwoord sporten protocol